En hånd som holder en mobil opp for å teste smartsystemet xComfort Bridge fra Eaton

Smarthus fra Eaton

Gjør hjemmet ditt smartere med xComfort Bridge

Smarthus fra Eaton

Gjør hjemmet ditt smartere med xComfort Bridge

xComfort Bridge fra Eaton er en løsning for trådløs lysstyring som er enkel å installere og enkel i bruk, og den kan styres med iOS- eller Android-baserte smartenheter. Gjør hjemmet ditt smartere med xComfort Bridge fra Eaton.

En hånd som holder en mobil opp for å teste smartsystemet xComfort Bridge fra Eaton

Enkel installering og enkel å bruke

I tråd med sitt motto om at ting skal være enkelt og brukervennlig, tilbyr xComfort Bridge klare alternativer for å integrere elektriske enheter i smarthjem-løsningen: Aktuatorer for å slå på/av og dimme lys må installeres av en elektriker. Pluggbare aktuatorer derimot settes bare inn mellom stikkontakten og det tilsvarende elektriske apparatet og krever ingen inngrep på den elektriske installasjonen.

 

Et par som sitter i sofaen tett inntil hverandre og ser på xComfort Bridge appen via telefonen til kvinnen

Når det gjelder konfigurasjon, kan brukeren gå for ett av to mulige valg: Enten ved å skanne strekkoden til den respektive aktuatoren med smartphone/tablet, eller ved å få systemet til å «lære» at en ny enhet er lagt til. Sistnevnte oppnås ganske enkelt ved at man holder den respektive modusknappen inne i 2sekunder, slik at det genereres et ping som sendes til grensesnittet.

I begge tilfeller detekteres den nye enheten umiddelbart av appen og kan konfigureres som vist ovenfor. Av hensyn til sikkerheten er kommunikasjonen mellom grensesnittet og alle aktuatorer automatisk passordbeskyttet.

En kvinne som ligger behagelig lent tilbake i sofaen og ser på telefonen sin

Skalerbar

xComfort er egnet for eksisterende boliger med GoWireless-pakkene, og for nye boliger med en trådløs installasjonsmetode.

xComfort Bridge er kompatibel med EATONs GO WIRELESS-pakker Wireless Switch All, Wireless Dim All og Wireless Second Switch, og for de boligeierne som allerede er på god vei til hjemautomatisering, byr den på muligheten til ytterligere forbedring av opplevelsen ved hjelp av de mange trådløse kontroll- og konfigurasjonsfunksjonene ved den nye xComfort Bridge.

xComfort Bridge er designet med tanke på skalerbarhet og fås i tre forskjellige pakker.

Pakkene består av:

 • Pakke 1

  Det første settet består av xComfort Bridge-grensesnittet, en strømadapter og tilsvarende LAN- og USB-strømkabler – Elnr: 45 607 90.En pakke med xComfort Bridge systemet fra Eaton

 • Pakke 2

  Det andre settet er skreddersydd for å tilfredsstille kravene til de elektrikerne som skal sette opp smart-lysstyring for sluttkunde med en lav inngangsbillett.

  Det består av grensesnittet og strøm- og nettverkstilkoblingene samt en trådløs hovedbryter (PÅ/AV-bryter), tre andre trådløse brytere samt tre dimmeaktuatorer for skjult installasjon. Dette er den prisgunstige og perfekte startpakke med 100 W dimmeaktuatorer – Elnr: 45 607 68.xComfort Bridge produktpakke 2

 • Pakke 3

  Sist, men ikke minst, får man også xComfort Bridge i et sett med tre pluggbare dimmeaktuatorer.

  Da denne varianten kun krever at man setter pluggene inn i eksisterende stikkontakter, er det ikke nødvendig med inngrep på den elektriske installasjonen for å gjennomføre denne løsningen – Elnr: 45 607 69.xComfort Bridge produktpakke 3

En dame som står i en stue og tester xComfort Bridge via appen på mobilen sin

Til enhver tid oppdatert

For å garantere en kundeopplevelse på toppnivå forbedres xComfort Bridge kontinuerlig til å omfatte nye og spennende funksjoner. Disse blir tilgjengelige ved hjelp av app-oppdateringer som installeres på brukerens smartenhet.

To hender som holder en bryter mot en vegg

xComfort Bridge i et nøtteskall

 • Den nye xComfort Bridge utnytter fullt ut den velprøvde EATON xComfort-teknologien og gjør det mulig for elektrikere å tilby enkel og smart-lysstyring til kunder som ønsker å å gjøre dette på en svært enkel måte.
 • Den smarte, trådløse løsningen kjennetegnes av skalerbarhet, sikkerhet for fremtiden og en rimelig startpris. Det høye effektivitetsnivået på installasjon og oppstart, som kan oppnås uten ekstra opplæring, betyr kortere installasjonstid og mulighet til å realisere flere prosjekter innen samme tidsperiode. Dessuten vil systemets skalerbarhet gi mange muligheter for utvidelse.
 • Og fordi både løsningen og appen er så enkel, vil det eventuelle behovet for hjelp til installasjonen holdes konstant lavt. Dette understrekes ytterligere av den nevnte appen som gjør at brukerne kan konfigurere innstillinger, scener og soner individuelt, uten ekstern hjelp.
En far som bærer sin sønn og ser opp på lyset med iPad i hånda

Eaton GO WIRELESS

Ville det ikke vært fint å kunne legge til nytt betjeningsutstyr for lys, lameller, apparater eller ventilasjon på steder hvor det ikke finnes noen brytere nå?

Hvis du har slått fra deg tanken på å foreta slike endringer på grunn av kostnadene, plunderet eller problemene med oppussing etterpå, så finnes det et bedre alternativ: Eaton GO WIRELESS- startpakker. Pakkene er laget for å skaffe trådløs funksjonalitet der du trenger det og kan installeres raskt og rimelig av en av våre kvalifiserte installatører. Ideelt for både eksisterende boliger og nybygg.

Best av alt, alle GO WIRELESS-pakkene kan utvides når som helst, med funksjonalitet som timere og masterbryter. Alt kan oppgraderes. Hva med å styre alle disse via en app på veien mot et smartere, grønnere og sikrere hjem?

Pakkene inkluderer:

 • Wireless Switch All

  Ikke noe bryderi, ikke noe stress. Styr lamper eller apparater fra hvor som helst i huset ditt ved å legge til en trådløs bryter på et passende sted.

 • Wireless Second Switch

  Ønsker du å kunne sette inn en bryter for å supplere den vanlige bryteren også styre en lampe eller apparat fra et annet sted i hjemmet? Med en trådløs sekundærbryter kan du gjøre dette – trådløst.

 • Wireless Dim All

  Har du problemer når du dimmer LED, for eksempel med summing, flimring eller ujevn dimming? Kanskje LED-lyset ikke går helt av? Eller vil du foreta en jevn dimming av lampene fra et sted hvor det for øyeblikket ikke er noen bryter? Bruk Wireless Dim Allbryteren og plasser den der du trenger det i hjemmet.

 • Wireless Shading

  Leter du etter mer brukervennlige måter å styre elektriske Markiser, persienner, screens eller gardiner på? Wireless Shading lar deg montere en trådløs bryter for solskjerming på alle overflater, i alle rom.

 • Wireless Ventilation

  Denne pakken gjør det enkelt å montere en trådløs bryter for å styre ventilasjonen hvor som helst i hjemmet ditt.

 • Wireless heating

  Preprogrammert trådløs-varmestyringspakke, også med predefinert ukesprogram.

 • Wireless floot heating

  GoWireless startpakke for vannbåren gulvvarme, Komplett for 5 varmesoner, Kommer pre-programmert med predefinert ukesprogram

 • Wireless Motion

  PIR-bevegelsesmelderen registrerer bevegelse innendørs og er trådløs.

 • Wireless Dim&App set – Flushmount

  Prisgunstig trådløs startpakke med 3stk 100W universal dimmeaktuatorer som dimmer fra 0W!

 • Wireless Dim&App set - Plug in

  Trådløs startpakke med 3stk pluggbare 250W universal dimmeaktuatorer som dimmer fra 0W, med integrert trykknapp i aktuator for lokal betjening!

En hånd som holder en trådløs bryter fra Eaton i hånda og sikter mot lyskilde i taket

GO WIRELESS-løsninger gjør hjemmet ditt smart med tre enkle trinn

Eatons trådløse brytere kan kombineres med rammer fra en rekke produsenter. De integreres sømløst med dine foretrukne brytere og stikkontakter, enten det er hjemme eller en del av nye byggeprosjekter.

Husk: med Eaton GO WIRELESS-pakker er det enkelt å legge til flere betjeningspunkter senere hvis du trenger enda større fleksibilitet.

Tenk deg å kunne slå på lys i hjemmet ditt med det samme du kommer inn døren om natten. Med Eaton er det enkelt: bare plasser en hovedbryter ved inngangen. Den slår på alle lys som er utstyrt med xComfort – GOWIRELESS. Dette gjør det enkelt å slå av alle lysene på én gang når du på vei ut.

For å få økt sinnsro kan du også legge til mange andre funksjoner, som smarte timere for å simulere tilstedeværelse når du er borte. Resultatet? Økt komfort, større sikkerhet og samtidig energibesparelse. Det er enkelt med Eaton GO WIRELESS.

En mann som lener seg mot en stolpe i et kontorbygg

Lang levetid og sikkerhet i fokus

Eaton designer og produserer alle xComfort komponenter med tanke på lang levetid og sikkerhet.

xComfort er laget for norske forhold og vi har aktuatorer med patentert teknologi som er laget for å styre tung belastning over lang tid, for eksempel varme og tekniske apparater. Elektrisk varme er mindre vanlig i andre land, derfor er aktuatorer vanligvis laget for å styre lys og andre mindre tunge laster.

Eaton xComfort er Norges mest solgte smarthussystem med over 100 000 installasjoner. Smarthussystemet forenkler hverdagen, øker komforten og sparer energi. xComfort er utviklet og produsert i Europa, tilpasset norske forhold.

Øker verdien på boligen

Eaton xComfort blir en del av den faste installasjonen i boligen. Det betyr at verdien på boligen øker. Smarthussystemet leveres med fem års garanti.

Sertifikater